• Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
İHALE İLANLARI
Dünya üzerinde sadece Çermik İlçemizde yetişen bir bitki:
BASINDA BELEDİYEMİZ
Takvim
Site Menüsü
STRATEJİK PLAN
ÇERMİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ'ın vefatı nedeniyle boşalan belediye başkanlığına Ak Parili 15 meclis üyesinin oyunu alan Şehmus Karamehmetoğlu Belediye Başkanlığına seçildi.

Yeni Başkan, Karamehmetoğlu.

Belediye binasında gerçekleşen belediye başkanlığı seçimleri 2 aday arasında yapıldı. Toplam 25 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde, AK Parti adayı Şehmus Karamehmetoğlu ile DBP adayı Şehmus Aslan başkanlık için yarıştı. Meclis üyelerinin oy kullanma işleminin ardından yapılan sayımda AK Parti adayı Karamehmetoğlu, kullanılan 25 oyun 15’ni alarak başkanlığa seçildi.  DBP adayı Şehmus Aslan ise 10 oy aldı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   153 kez okundu

BAŞKANIN MESAJI
NÖBETÇI ECZANE