24 Ağustos 2019 - 15:33
15 TEMMUZ
  • Haber Tarihi: 18-07-2019

Belediye Meydanında gerçekleştirilen anma programına Kaymakam Nazlı Demir, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, İlçe Başsavcımız Kemal Çelik, savcı ve hâkimler, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından darbe gecesi yaşananlar sinevizyon eşliğinde izlendi.

Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi ve daha önce karate ve judo dallarında Türkiye çapında dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Nazlı Demir ve Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu tarafından verildi.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi yürüyüşü yapılmasının ardından demokrasi nöbetine gelenlere yemek ikram edilmesinin ardından günün anlam ve önemi ile ilgili Kaymakam Nazlı Demir ve Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu bir konuşma gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, hain planın milletin iradesi ile ortadan kaldırıldığını ve Cumhurbaşkanı önderliğinde milletin adeta destan yazdığını söyledi. Belediye Başkanı Karamehmetoğlu, içimize yuvalanan dış güçlerin desteklediği şer odaklarına bugün olduğu gibi bundan sonra da fırsat verilmeyeceğini sözlerine ekledi.