19 Eylül 2019 - 10:16
Şehit Aileleri Ve Şehit Kabristanına Ziyaret Etti
  • Haber Tarihi: 18-07-2019

Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Şehit Aileleri Ve Şehit Kabristanına Ziyaret Etti

Başkan Karamehmetoğlu, Çermik Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte, 15 Temmuz Demokrasi Milli Ve Birlik Günü etkinlikler kapsamında şehit ailelerini ve Şehit kabristanını ziyaret etti. Şehit aileleri ile görüşen KARAMEHMETOĞLU, Şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Başkan Karamehmetoğlu, İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ve Kurum Amirleri ile birlikte Çermikli şehitlerden Sinek Mahallesi nüfusuna Kayıtlı Polis Memuru Siraç Balpetek, Başarı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş  Murat Yıldızhan  ve  Astsubay Nurettin Yıldırım’ı ailelerinin evlerine  ziyarette bulundular. Başkan Karamehmetoğlu, Kaymakam Nazlı Demir ve beraberindekiler Başarı Köyünde kabri bulunan şehit Murat Yıldızhan’ı da  ziyaret ederek ruhuna Fatiha okudular.

Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Başkan Karamehmetoğlu, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.