15 Ekim 2019 - 02:53
BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU AŞURE DAĞITTI
  • Haber Tarihi: 10-09-2019

Çermik Kaymakamlığı önünde kardeşliğin, paylaşmanın ve bereketin sembolü olan Aşure Günü etkinliği düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Sayın Nazlı Demir, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK parti ilçe başkanı Hayrettin Kızılarslan, kamu kurum amirleri ve kurum çalışanları, vatandaşlar ile öğrenciler büyük ilgi gösterdiler.

Kaymakam Sayın Nazlı Demir ile birlikte Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu kurulan kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttılar. Kaymakam DEMİR ve Belediye Başkanı KARAMEHMETOĞLU, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür ederken, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu böyle bir etkinliğe imza atan ve geleneksel hale getiren Kaymakam Sayın Nazlı Demir’e şükranlarını sundu.