17 Aralık 2018 - 18:41
BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.
  • Haber Tarihi: 03-04-2018

Esnaf ve Sanatkârlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçenin 50 yıllık sorunu olduğunu, bunu hemen çözmenin mümkün olmadığını belirterek, “Vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyorum” dedi.

Esnaf SanatkârlarOdasında yapılan toplantıya,Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet kooperatifi Başkanı İskender Çakır’ın yanı sıra esnaflar katıldı. Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Muhtarlar, Okul Müdürleri, İmamlar, Kanaat Önderleri ve STK Temsilcileri ile yaptıkları toplantıdan sonra esnaflarla bir araya geldiğini söyledi.

Belediye Başkanı Karamehmetoğlu; kendilerinin en başarılı çalışmalarından birinin, bu tür toplantılar olduğunu, fikir alış verişinde bulunarak ilçeye daha fazla ne yapabileceklerini belirlediklerini belirtti.

İlçede yapılacak alt yapı çalışmalarından sonra bir daha kazı yapılmayacağını, çalışmalar öncesi ilgili Bölge Müdürleri ile bir araya geldiklerini, işlerini hemen yapmasını istediklerini anımsatan Başkan Karamehmetoğlu, esnaflara şöyle konuştu;

“Bu toplantıda ilçemiz ile ilgili sizlerle fikir alışverişi yapacağız. Yerel buluşmamızda hedefte hepimiz varız. Eksikleri belirlemek hepimizin isteğidir. Bunun tümünü yerine getirmek mümkün değildir. 50 yılın sorunu var. Yeni ilçe kurmak kolaydır,mevcudu onarmak çok zordur. Herkesten biraz sabır bekliyoruz. Çarşı içindeki esnaflarla anket yapacağız. Onlardan alacağımız cevaplarla gereğini yapacağız.

Kaldırım işgalini kesinlikle önleyeceğiz. Kaldırımlar ışıklandırılacak Haburman çevresi,Belediye önü yeniden düzenlenecek. Alt yapı çalışmaları 4 km sıcak asfalt Kasım ayı başına kadar tamamlanacak.Alt yapı sağlam yapılacak.

Şehir imarla güzelleşir. Maalesef bu ilçemizde yaşanmamış. İmarı da belediye yapar. Gerektiğinde kamulaştırma yapılacak, belediye olarak sorunu çözeceğiz.Rantçıyla işimiz olmaz. Herşeyi millet menfaati için kullanacağız. Amacımız zoru başarmaktır.

Fiyat uygulamasını titizlikle takip edeceğiz. Uyulmuyorsa bana getirilsin ben o iş yerini kapatırım. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız.Hamambaşı imajını el birliğiyle değiştireceğiz.”