26 Eylül 2018 - 06:38
BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU;KAPLICALARI DÜNYA MARKASI YAPACAĞIZ
  • Haber Tarihi: 10-07-2018

İlçemiz Melike Belkıs Kaplıcalarında yapılan restorasyon çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Çermik ilçemizin yıllanmış sorunlarını çözüyoruz
                    Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu,ilçenin yıllanmış sorunlarını çözdüklerini belirterek, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Termal Turizm Bölgesi olarak tescil edilen ve jeotermal kaynaklı Belediyeler Birliğine üyeliği yapılan Melike Belkıs Kaplıcalarının günümüz şartlarına uygun modern bir yapıya kavuşması yönünde yapılan restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanarak hizmet vermeye başladığını söyledi.
     Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, göreve geldiği günden beri Çermik için hizmet yarışına girdiklerini anımsatarak, Çermik'te yapılacak hizmetlerle Çermik modern bir görünüme kavuşacak. İlçeyi modern bir görünüme kavuşturmak için hazırladıkları projeleri teker teker hayata geçirdiklerini, ilçenin 50 yıllık su sorununu çözecek içme suyu şebekesi çalışmalarının sürdüğünü, ilçe merkezindeki caddelerin sıcak asfaltla asfaltlanacağını, doğal gaz altyapı döşeme çalışmasının sürdüğünü,yolların ışıklandırılmasıyla ilçe modern bir görünüme kavuşacak dedi.
                    Başka Karamehmetoğlu, Çermik'li vatandaşların hizmet özlemini gidermek amacıyla seferber olduklarını belirterek, kaplıcalarıyla, tarihi ve turistik mekanlarıyla Çermik hak ettiği hizmeti alacak dedi.
                                                   Halkımızın ayağına gidiyoruz
                    Kaplıcalarda vatandaşlarla sohbet eden ve yapılan hizmetleri değerlendiren Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik'e önem verdiklerini halkın görüşünü almak için onları ziyaret ettiklerini söyledi.Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Çermik Belediyesi’nin ihtiyaçlara göre hizmet ürettiğini söyledi. Kısa sürede şehrin her yanında önemli belediyecilik çalışmalarını hayata geçirdiklerini belirten Başkan Karamehmetoğlu , şöyle konuştu;Hemşerilerimizin ayaklarına giderek onlara hangi hizmeti beklediklerini soruyoruz. Çermik  ilçemizin yıllanmış sorunlarını çözüyoruz. Yapılacak hizmetler  çok fazla, uzman kadromuzla her yere en iyi belediyecilik hizmetini götürme gayretindeyiz. Çermik merkez ve kırsalda yaşayan bütün Çermiklilere kaliteli hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Hükümetimizin destekleriyle en ucra köşelerde bile hizmet götürebiliyoruz. Hemşerilerimizle büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, halkımızın refahı için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmeti adil bir şekilde bütün mahallelerimizde yapma ilkesiyle sürdürüyoruz dedi. Vatandaşlar ise Çermik Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Karamehmetoğlu'na  teşekkür etti.