26 Eylül 2018 - 06:37
Başkan Karamehmetoğlu Bayram Ziyaretlerinde Bulundu
  • Haber Tarihi: 18-06-2018

Çermik Belediye Başkanı Şehmus KARAMEHMETOĞLU bayramın ilk gününden son gününe kadar resmi kurumlara, esnafa ve vatandaşlarımıza bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler resmi kurumlarda İlçe Kaymakamı Sn. Mehmet Şerif OLCAŞ, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soner Alper SERİN, İlçe Emniyet Amiri Mehmet KARADEMİR ve Ak Parti İlçe Başkanı Sehit KAYA ile birlikte gerçekleştirildi.

Bayramın ilk günü İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Başkan KARAMEHMETOĞLU, cuma namazı sonrası Baykal Mahallesine ziyarette bulundu. Vatandaşların bayramını kutlayan başkan Karamehmetoğlu birlik ve beraberlik mesajlarını iletti.

Bayramın ikinci günü belediye hizmet binasında belediye personeli ve vatandaşlar ile bayramlaşma törenine katılan başkan Karamehmetoğlu, Yeşilova Köyüne ile Kayıntasık ve Abdülaziz mezralarına ziyaretlerde bulundu.

Bayramın üçüncü günü esnaf ziyareti gerçekleştiren başkan Karamehmetoğlu, esnafın bayramınuı kutlayarak hayırlı işler dileklerinde bulundu.