26 Eylül 2018 - 06:38
Muhteşem İlahi Konseri
  • Haber Tarihi: 21-05-2018

• Belediye Başkanı; “Belediyemizin tüm imkânlarını vatandaşlarımız için kullanacağız”

Belediye Başkanlığı tarafından muhteşem bir ilahi konseri düzenlendi. Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, bugün olduğu gibi bundan sonra da belediyenin tüm imkânlarını vatandaşlar için kullanacaklarını söyledi.

Belediye Başkanlığı tarafından belediye meydanı önünde düzenlenen ilahi konserine ünlü İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül katıldı. İlahi Sanatçısı Önül’ün seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler meydanda hınca hınç toplanan kalabalığı adeta mest etti.

Konsere Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Program Hanbaşı Cami İmamı Mehmet Koçer’in Kuran-ı Kerim tilaveti okumasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Sehit Kaya yaptı. İlçe Başkanı Kaya, bu yıl Ramazan ayına girmenin sevincini buruk şekilde yaşadıklarını söyledi. Başkan Kaya, “terörist devlet İsrail ve onun işbirlikçisi Amerika’nın Filistinli din kardeşlerimize yaptıkları zulmün bir gün mutlaka cezasını çekecekler.Vatandaşlar olarak elimizden hiçbir şey gelmiyorsa dualarımızla Filistin halkına destek olmalıyız” dedi.

Daha sonra İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül, sahneye çıkarak birbirinden güzel ilahilerini belediye önünde toplanan onlarca vatandaşla birlikte seslendirdi. Vatandaşlar cep telefonları ile bu anı ölümsüzleştirmek için adeta birbirileriyle yarıştı.

Konser sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu; “Aziz hemşerilerim siz hizmetin en iyisine layıksınız. Elimizden gelen bütün imkânlarımızı siz değerleri hemşerilerimiz için seferber edeceğiz. Sizler bizim gözümüzün nurusunuz, başımızın tacısınız. Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin, birbirimizi seveceğiz, birlik ve beraberlik ayında Allah birliğimizi daim etsin.  Bütün Siyonistleri lanetliyoruz. Hepimiz Kudüs’ün, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Yaptığımız bu etkinlik ilkti, inşallah bu tür etkinliklerin de devamı gelecektir” dedi.