Haberler / SICAK ASFALT PROGRAMI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
18 Ağustos 2018 - 21:15
SICAK ASFALT PROGRAMI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
  • Haber Tarihi: 26-03-2018

İlçemize dökülecek sıcak asfalt öncesi Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu kurum yetkilileri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Karamehmetoğlu herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğini söyledi.

Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya DİSKİ, DEDAŞ, Türk Telekom, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ve doğal gaz yatırım izleme yetkilileri katıldı.

Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu sıcak asfalt öncesi yapılan toplantının amacının tüm kurumların üzerine düşen görevi eksiksiz ve koordineli bir şekilde gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Karamehmetoğlu şöyle konuştu;

“Artık asfaltlama yapılacak mevsime girdik. Tüm kurum yetkililerimiz ile bir araya geldik ki ana hat üzerinde yapılacak çalışmalarda tekrar tekrar yapboz uygulaması olmasın. Bu yüzden DEDAŞ elektrik direklerini geri çekecek, telekom önceden döşenen yer altı kablolarının zarar görmemesi için önlem alacak, DİSKİ yer altı şebekelerinin döşemesini gerçekleştirecek ve karayolları da asfaltlama çalışmalarını yapacak. Burada sıkıntı yaşadığımız kurum doğal gaz çünkü henüz malzemelerin tamamı temin edilememiş. Biz de ana hatların yapılmasını ve ilçenin temiz görünüme kavuşmasını istedik. Ara yollar için doğal gaz çalışmaları devam edecek.

Çalışmaların dört koldan yapılıp bir an önce ilçemizin çehresini değiştirmek istiyoruz. Aynı anda alt yapı çalışmaları tamamlanınca üst yapı da tamamlanacak ve ömürlük bir çalışma olacak” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve kurum müdürleri çalışma yapılacak yerde incelemelerde bulundu.