posta@cermik.bel.tr +90(412) 461 2001

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı

Tarih : 10-11-2023 625 defa incelendi

Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Belediyemiz, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yılı kapsamında Çermik'te anma programı düzenledi.

Çermik her 10 Kasım’da olduğu gibi bu sene de #9'u5Geçe Hükümet Konağı Bahçesinde buluştu. 10 Kasım sabahı saat 08.00’de Akaretler’de bulunan Atatürk’ün evi önünden Dolmabahçe Sarayı'na Ata’ya Saygı Yürüyüşü düzenlendi. Atamızın ağaçlı yol boyunca yankılanan sesi eşliğinde Dolmabahçe’ye ulaşan vatandaşlarımız, LED ekranlarda Ulu Önder'in görsel yayınları takip etti.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise tüm Türkiye’de olduğu gibi Çermik'te hayat durdu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşuna geçildi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Atamızın konuşmalarından özel olarak hazırlanan dinleti, Çermik Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunumları ile törene katılım sağladık.