posta@cermik.bel.tr +90(412) 461 2001

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN MÜBAREK RAMAZAN AYINDA DAYANIŞMA MESAJI

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN MÜBAREK RAMAZAN AYINDA DAYANIŞMA MESAJI
Tarih : 22-03-2023 248 defa incelendi

Çermik Belediye Başkanı Şehmus KARAMEHMETOĞLU, Ramazan ayı nedeniyle yaptığı açıklamada yaşanan deprem ve sel felaketinden dolayı dayanışma mesajı verdi.

Başkan Karamehmetoğlu"Her zamankinden daha fazla birlik , beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Ramazan'ın anlamı da zaten budur " dedi.

İslam dünyası için manevi değeri yüksek olan mübarek Ramazan ayı başlıyor.

İnsanlığın son yıllarda doğal afetler, salgın hastalıklar, terör olayları ve savaşlarla uğraştığına dikkat çeken Başkan Beyoğlu, bu kudsi ayın yardımlaşma ve dayanışmanın artırılması için çok büyük fırsat olacağını söyledi.

'RAMAZAN AYI DAYANIŞMA İÇİN BÜYÜK FIRSAT "

Ülke olarak zor günlerden geçtiğini anlatan Karamehmetoğlu,"Öncelikle tüm İslam aleminin , güzel ülkemizin güzel insanlarının ve kıymetli hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şeriflerini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, muhabbetlerini sunuyorum.

Doğal afetler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza devletimiz cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm imkanlarıyla destek verdi ve vermeye de devam ediyor.Biz güçlü bir devletiz, necip bir milletiz. Bundan önceki zorlu dönemlerde olduğu üzere bir kez daha yaralarımızı birlikte saracağız . Bizim için manevi değeri yüksek olan bu ayı huşu içerisinde geçirerek birlik ve dayanışmamızı en yüksek seviyeye çıkaralım " dedi.


Copyright 2022 Tüm Hakları Saklıdır. Çermik Belediyesi Matgis Yazılım